diumenge, 27 d’abril del 2014

Flors de primavera Part III: Sant Jordi



El 23 d'abril es celebra la Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya. Aquesta diada es va iniciar essent el dia dels enamorats a Catalunya i els homes regalaven una rosa a la seva estimada. Amb el temps, aquesta festivitat es va ajuntar amb el dia del llibre, i avui dia Sant Jordi omple els carrers tant de llibres com de roses.......sens dubte, el meu dia preferit! 

El 23 de abril se celebra la  Diada de Sant Jordi, patrón de Catalunya. Inicialmente, consistía en el día de los enamorados en Catalunya, donde el hombre regalaba una rosa a su amada. Con el tiempo esta festividad se juntó con el día del libro y hoy en día Sant Jordi llena las calles tanto de libros como de rosas............sin duda, mi día favorito.

Aquest és el patró a seguir per fer la rosa. Un cop teixit, s'enrotlla començant pels pètals més petits, i aquest és el resultat!!
Este el el diagrama a seguir para hacer la rosa en ganchillo. Una vez tejida, se enrolla empezando por los pétalos más pequeños......y este es el resultado!!

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada